Optibeltin kiilahihnat laatua ja kestävyyttä vaativalle asiakkaalle

Ja tietenkin suoraan varastosta! Kiilahihnat voidaan toimittaa monille eri toimialoille ja käyttökohteisiin. Esimerkkeinä voidaan sanoa maanrakennus-, ilmanvaihto- sekä valmistavan teollisuuden yritykset. Jokaisella toimialalla on omat vaatimuksensa, mutta kaikille yhteistä on se, että he arvostavat laadukasta ja kestävää kiilahihnaa, joka toimii mitä erilaisimmissa olosuhteissa. Kaikki tämä vielä kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimitusajalla.

Hanki kiilahihnat alan kokeneelta asiantuntijalta!

Ota yhteyttä »

Luotettava yhteistyökumppani

Tiimimme työskentelee asiakkaitamme varten ja vastaamme siitä, että kiilahihnat täyttävät kaikki vaatimukset. Laaja varastovalikoimamme mahdollistaa saman päivän toimitukset kun aikaa ei ole hukattavaksi. Ja kun kyse on erikoisimmista kiila- tai hammashihnoista, niin älä epäröi olla yhteydessä meihin. Nopeat toimitusketjut ja asiantunteva palvelu takaavat onnistumisen haasteessa kuin haasteessa.

Super XE-Power Pro M=S Optibelt kiilahihnat

Laakeriteamilta saat Optibeltin uudet huoltovapaat SUPER XE-POWER PRO M=S kiilahihnat, jotka ovat markkinoiden parhaimmistoa – ellei jopa parhaita. Ominaisuuksiltaan se on omaa luokkaansa, sillä se mahdollistaa selkäkiristyksen ja sen tehonsiirtoarvot ovat 20 % paremmat kuin aikaisemmalla Optibelt SUPER X-POWER M=S kiilahihnalla. Se on myös hiljaisempi, kestää suuria lämpötilanvaihteluita ja tarjoaa pitkän huoltovälin – uudelleenkiristys on jäänyt historiaan. Tämä on siis täydellinen valinta jokaiseen tarpeeseen.

Optibelt kiilahihnat
Kuva 1: Optibelt kiilahihnat

Valikoimastamme löytyvät myös muut kiilahihnat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi Optibeltin SK S=C Plus-sarjan tuotteet ovat löytäneet paikkansa maanrakennusalalta ollessaan erittäin luotettavia, mutta samalla edullisia. Oli tarve mikä tahansa, ole rohkeasti yhteydessä, niin autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa.

Kiilahihnoja asennettaessa

Kiilahihnoja vaihtaessa on syytä muistaa myös kiilahihnapyörien ja holkkien kunto. Kuluneet pyörät kuluttavat kiilahihnoja huomattavasti nopeammin, jolloin huoltoväli lyhenee. Jos pyörissä havaitaan kulumaa, on kannattavin ratkaisu vaihtaa kaikki komponentit. Kätevä ja edullinen apuväline asennuksiin on Optibeltin rakotulkki, jonka avulla selviää pyörän profiili ja samalla sen kunto.

Kiilahihnat kannattaa asentaa käyttäen apuna Optibeltin laserlinjauslaitetta. Se on hyvä apuväline, sillä se nopeuttaa asennusta ja sen avulla voidaan estää mahdolliset linjausvirheet. Laserlinjauslaitteen avulla asennustyö sujuu jouhevasti ja suoraan linjatut kiilahihnapyörät kestävät  paljon pidempään.

Hihnakäyttöjen uusimisessa tai asennustyökalujen kanssa voit tukeutua asiantuntevaan palveluumme. Yhdessä löydämme teille toimivan ratkaisun.

Optibelt laserlinjauslaite
Kuva 2: Optibelt Laserlinjauslaite

Ota yhteyttä, me autamme

Onko sinulla kysyttävää hihnakäytöistä? Olemme mielellämme apunanne kaikissa asioissa. Tavoitat meidän myymälästämme, sähköpostitse tai puhelimitse. Voit myös tilata kiilahihnat ja muut tuotteet suoraan verkkokaupasta www.laakerikauppa.fi.

Ota yhteyttä »