Optibeltin kiilahihnat laatua ja kestävyyttä vaativalle asiakkaalle

Ja tietenkin suoraan varastosta! Kiilahihnat voidaan toimittaa monilta eri toimialoilta ja käyttökohteista. Esimerkkeinä voidaan sanoa maanrakennus-, ilmanvaihto-, sekä valmistavan teollisuuden yritykset. Jokaisella toimialalla on omat vaatimuksensa kiilahihnoille, mutta kaikille yhtenäistä on se, että he arvostavat laadukasta ja kestävää kiilahihnaa, joka toimii mitä erilaisimmissa olosuhteissa. Kaikki tämä vielä kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimitusajalla.

Hanki kiilahihnat alan kokeneelta asiantuntijalta!

Ota yhteyttä »

Luotettava yhteistyökumppani

Tiimimme työskentelee asiakkaitamme varten ja vastaamme siitä, että kiilahihnojen osalta kaikki nämä vaatimukset täyttyvät. Laaja varastovalikoimamme mahdollistaa saman päivän toimitukset kun aikaa ei ole hukattavaksi. Ja kun kyse on erikoisimmista kiila- tai hammashihnoista, niin älä epäröi olla yhteydessä meihin. Nopeat toimitusketjut ja asiantunteva palvelu takaa onnistumisen haasteessa kuin haasteessa.

Super XE-Power Pro M=S Optibelt kiilahihnat

Laakeriteam suosittelee Optibeltin uutta huoltovapaata SUPER XE-POWER PRO M=S kiilahihnaa, joka on markkinoiden parhaimmistoa – ellei jopa paras. Ominaisuuksiltaan uusi kiilahihna mahdollistaa selkäkiristyksen ja sen tehonsiirtoarvot ovat 20 % paremmat kuin aikaisemmalla Optibelt SUPER X-POWER M=S kiilahihnalla. Se on myös hiljaisempi, kestää suuria lämpötilanvaihteluita ja tarjoaa pitkän huoltovälin – uudelleenkiristys on jäänyt historiaan. Tämä on siis täydellinen kiilahihna joka käyttöön.

Optibelt kiilahihnat
Kuva 1: Optibelt kiilahihnat

Valikoimastamme löytyy myös paljon muita kiilahihnoja eri käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi Optibeltin SK S=C Plus-sarjan kiilahihnat ovat löytäneet paikkansa maanrakennusalalta ollessaan erittäin luotettavia, mutta samalla edullisia. Oli tarve mikä tahansa, niin ole rohkeasti yhteydessä niin autamme mielellämme oikean kiilahihnan valinnassa.

Kiilahihnoja asennettaessa

Kiilahihnoja vaihtaessa on syytä muistaa myös kiilahihnapyörien ja holkkien kunto. Kuluneet kiilahihnapyörät kuluttavat kiilahihnoja huomattavasti nopeammin, jolloin huoltoväli lyhenee. Jos kiilahihnapyörissä havaitaan kulumaa, niin kannattavin ratkaisu on vaihtaa kaikki komponentit. Kätevä ja edullinen apuväline asennuksiin on Optibeltin rakotulkki, jonka avulla selviää pyörän profiili ja samalla sen kunto.

Asennuksissa kannattaa myös käyttää apuna Optibeltin laserlinjauslaitetta. Se on hyvä apuväline, sillä se nopeuttaa asennusta ja sen avulla voidaan estää mahdolliset linjausvirheet. Laserlinjauslaitteen avulla asennustyö sujuu jouhevasti ja suoraan linjatut kiilahihnapyörät kestävät  paljon pidempään.

Hihnakäyttöjen uusimisessa tai asennustyökalujen kanssa voit tukeutua asiantuntevaan palveluumme. Yhdessä löydämme teille toimivan ratkaisun.

Optibelt laserlinjauslaite
Kuva 2: Optibelt Laserlinjauslaite

Ota yhteyttä, me autamme

Onko sinulla kysyttävää hihnakäytöistä? Olemme mielellämme apunanne kaikissa asioissa. Tavoitat meidän myymälästämme, sähköpostitse tai puhelimitse. Voit myös tilata tuotteet suoraan verkkokaupasta www.laakerikauppa.fi.

Ota yhteyttä »