Tuotteemme

Laakeriteamillä on useiden kärkimerkkien maahantuonti, joten monipuolisesta standardi- ja erikoistuotevalikoimastamme löytyy laadukkaita laakereita, voimansiirotuotteita, tiivisteitä, rasvoja, sähkö- ja käsityökaluja, hiomatarvikkeita ja liimoja

• TURUN MYYMÄLÄMME laajan varastovalikoiman ansiosta vältät pitkät odotusajat.
• TILAUSTUOTTEENA on mahdollista saada mitä tahansa merkkiä myös valikoimamme ulkopuolelta.
• HYVÄT LOGISTISET YHTEYDET suurimpiin eurooppalaisiin tukkureihin takaavat tilaustuotteiden nopeat toimitukset.
• PIKATOIMITUKSET seuraavaksi päiväksi ovat meille arkipäivää.
• PÄIVYSTÄMME aina 24/7/365. Lisätiedot päivystyksestä täältä.

tuote1

Laakerit

Laadukkaat ja huolella valitut merkit, kuten SKF, NKE, Codex, Timken, FAG, INA ja Asahi tarjoavat ratkaisun niin teollisuuden kuin muidenkin alojen tarpeisiin. Laaja ja kattava varasto takaa nopeat toimitukset ja edullisempiakin vaihtoehtoja löytyy. Kaikki merkit tilattavissa.

Siirry kauppaan »

tuote3

Voimansiirto

Varastovalikoimastamme löytyy Optibeltin hihnakäytöt, ketjukäytöt, sakarakytkimet sekä kitkaliitosholkit. Myös tuumamittaiset taperlock-holkit löytyvät hyllytavarana.

Siirry kauppaan »

Tiivisteet

Kattavaan standarditiivistevalikoimamme kuuluvat akselitiivisteet, O-renkaat, urarenkaat, pyyhkijät, männäntiivisteet, V-renkaat, soviterenkaat PS, varmistimet ja muut tiivisteet

Siirry kauppaan »

Liimat & kemikaalit

Konerakentamiseen, teollisuuteen, huoltoon ja kunnossapitoon tarjoamme Loctiten anaerobiset teolliset liimat. Kemikaali- ja voiteluaineissa luotamme CRC:hen.

Siirry kauppaan »

Hiomatarvikkeet

Meillä on kattava valikoima TYROLIT:in hioma- ja katkaisulaikkoja, jotka sopivat kaikille materiaaleille. Tyrolit on yksi maailman suurimmista hioma-, katkaisu-, sahaus-, poraus- ja höyläystyökalujen valmistajista.

Siirry kauppaan »

Käsityökalut

Löydät Laakeriteamista myös sähkö- ja käsityökaluja ammattikäyttöön. Edustamme useita eri merkkejä, kuten Milwaukee, Dormer, Sandvik, SECO, Stahwille, Wera ja Usag.

Siirry kauppaan »

”Tule ongelman ja lähde ratkaisun kanssa”