Enemmän kuin laakerikauppa!

Valikoima

Teknisen tukkukauppamme valikoima

Laakeriteam Oy | Turku | Helsinki | Tampere

Maahantuomme ja myymme useita kärkimerkkejä, joten monipuolisesta standardi- ja erikoistuotteidemme joukosta löydät taatusti mitä tarvitset. Lisäksi saat kauttamme tilaustuotteena muitakin osia perusvalikoimamme ulkopuolelta.

Myymälämme tuotekategoriat kattavat erilaiset laakerit, voimansiirtotuotteet, tiivisteet, rasvat, sähkötyökalut, hiomatarvikkeet ja liimat. Laajan varastovalikoimamme ansiosta useimmat tuotteet ovat heti saatavilla. Pikatoimitukset ovat meille arkipäivää ja hyvät logistiset yhteydet Euroopan suurimpiin tehtaisiin sekä tukkureihin varmistavat tilaustuotteiden nopeat toimitukset.

Olemme alamme ja edustamiemme tuotteiden asiantuntijoita. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ratkaisuja haastavimpiinkin tilanteisiin ja vaikeimpiin teknisiin kysymyksiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään näissä asioissa.

Myymälämme sijaitsee Turun ohitustien varrella, mutta ostoksia voi tehdä myös verkkokaupassamme. Kerromme mielellämme lisää valikoimastamme ja autamme sinua löytämään tarvitsemasi tuotteet.

Ota yhteyttä

Laakereiden ykkönen myös Helsingissä ja Tampereella

Vaikka teknisen tukkukauppamme myymälä sijaitsee Turussa, toimitamme laakerit pikana myös Helsingin ja Tampereen alueelle sekä tarvittaessa muuallekin Suomeen. Asiantuntijamme auttavat sinua valinnoissasi vuorokauden ympäri!

Kysy lisää

Viisi hyvää syytä valita Laakeriteam

Laaja varastovalikoima

Kattava tilaustuotepalvelu

Nopea ja varma toimitus

Päivystys 24/7/365

Laadukas asiakaspalvelu

Tuotteemme yhdellä silmäyksellä

Laakerit

Voimansiirto

Tiivisteet

Liimat & kemikaalit

Hiomatarvikkeet

Sähkötyökalut

Merkkiedustuksemme & tuotetietoa

Kokosimme tarkemmat tiedot tuotteistamme ja edustamistamme valmistajista kätevään tietopankkiin.
 

Laakeripäivystys 24/7/365

Joskus osa tarvitaan nopeasti kellonajasta riippumatta. Päivystyspalvelumme* ansiosta ulottuvillasi on koko varastovalikoima ympäri vuorokauden. Huomioithan, että hintoihin lisätään alkaen 100 €+alv  päivystyslisä aukioloaikojemme ulkopuolella.

Soita +358 40 514 1412

* Päivystysnumeromme on tarkoitettu vastaamaan nopeisiin tuotetarpeisiin.
Valitettavasti emme voi tarjota päivystysaikoina yleistä neuvontaa tuotteisiimme liittyen.